Reserveer nu een zaal voor jouw viering!

Zaalverhuur in Lelystad

Iets te vieren of ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst? Dan is For Friends een goede keuze. Onze bijzondere locatie heeft meerdere ruimtes die beschikbaar zijn voor verhuur voor gelegenheden zoals; zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsuitjes, lunches, bruiloften- en partijen, verjaardagen, babyshowers, kinderfeestjes familiedagen en overige gelegenheden.

Bekijk beschikbaarheid

Eenvoudig te bereiken

For Friends bevindt zich centraal in het hart van het centrum van Lelystad en is gemakkelijk bereikbaar. Onze locatie ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het treinstation en biedt handige (gratis) parkeergelegenheid in de nabijheid van ons pand.

Volledig verzorgd van A tot Z!

Bij For Friends vinden wij het belangrijk dat elk event een succes wordt. Zowel “voor” als “tijdens” het event zelf. Wij denken dan ook graag met je mee. Of je nu een volledig verzorgde catering wenst voor je evenement, alleen wat hapjes en drankjes, of een thematische feestavond met een zanger of DJ. Wij regelen het graag voor je. We staan open voor alle ideeën en kijken ernaar uit om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we van elk event een groot succes.

Van intieme privéfeestjes tot grotere events

Bij For Friends bieden we verschillende zalen te huur aan, elk met hun eigen unieke setting. Of je nu op zoek bent naar een intieme ruimte voor een privéfeestje of een grote zaal voor een feest of zakelijk evenement, bij ons vind je wat je zoekt. Onze grootste zaal heeft een capaciteit van maximaal 200 personen, maar we kunnen ook kleinere gezelschappen accommoderen. Van de aankleding tot de sfeer, onze zalen variëren zodat er voor elk wat wils is.

Onze voordelen