Feestzaal Voor Jouw Speciale Dag!

Unieke trouwlocatie in Flevoland

Ben je op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Dan is For Friends Lelystad de ideale plek voor jullie bruiloft in Flevoland en de omgeving. Hier kunnen jullie elkaar het “Ja”-woord geven en vervolgens het feest vieren, alles op één plek! Onze locatie biedt schitterende binnen- en buitenruimtes die volledig naar jullie wensen kunnen worden ingericht.

Bekijk beschikbaarheid

Jullie trouwdag volledig verzorgd van A tot Z!

Bij For Friends vinden wij het belangrijk dat jullie huwelijksdag en dag wordt om nooit te vergeten. Wij denken dan ook graag met jullie mee. Of jullie nu een volledig verzorgde dag met catering wensen, alleen wat hapjes en drankjes, of een volledige feestavond met een zanger en/of DJ. Wij regelen het graag voor jullie. We staan open voor alle ideeën en kijken ernaar uit om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we jullie huwelijk tot een groot succes!

Eenvoudig te bereiken

For Friends bevindt zich centraal in het hart van het centrum van Lelystad en is gemakkelijk bereikbaar. Onze locatie ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het treinstation en biedt handige (gratis) parkeergelegenheid in de nabijheid van ons pand.

Voor intieme trouwfeesten en grote bruiloften

Bij For Friends bieden we verschillende zalen te huur aan, elk met hun eigen unieke setting. Of je nu op zoek bent naar een intieme ruimte voor een privéfeestje of een grote zaal voor een feest of zakelijk evenement, bij ons vind je wat je zoekt. Onze grootste zaal heeft een capaciteit van maximaal 200 personen, maar we kunnen ook kleinere gezelschappen accommoderen. Van de aankleding tot de sfeer, onze zalen variëren zodat er voor elk wat wils is.

Onze voordelen