Koningsfeest Lelystad 2024!

Koningsnacht & Koningsdag vier je bij For Friends!

Trek je oranje outfit aan en bereid je voor op twee dagen lang non-stop feesten tijdens Koningsfeest 2024! Op dit jaarlijkse festival verwelkomen we jou voor een onvergetelijke viering van Koningsnacht en Koningsdag. Met een line-up vol sensationele dj’s en live artiesten belooft het weer een groot feest te worden!

Op Koningsnacht, openen we onze deuren om 18:00 uur en gaan door tot in de vroege uurtjes van 02:00 uur. Dans op je favoriete hitjes en laat je meevoeren door live optredens van topartiesten zoals Yves Berendse, Glenn Palm, Denny Braaf, Ronald Berkt, DJ Mick Roxx, DJ Sheriff en DJ Pablo. Bereid je voor op twee dagen oranje gekte!

En het feest stopt niet bij de nacht – op Koningsdag gaan we door van 12:00 uur tot 19:00 uur. Verwacht nog meer entertainment, goede vibes en geweldige muziek terwijl we de verjaardag van onze koning vieren. 

Het beste van alles? Toegang tot Koningsfeest 2024 is volledig gratis! Dus nodig je vrienden en familie uit, verzamel bij ons en let’s celebrate!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte!