Vier je babyshower bij For Friends!

Babyshower vieren in Lelystad (Flevoland)

Vier de aanstaande komst van jouw kleintje in stijl bij onze prachtige zaalverhuurlocatie! Onze zalen zijn perfect ingericht voor intieme en charmante babyshowers. Onze bijzondere locatie heeft meerdere binnen- en buitenruimtes beschikbaar om je babyshower te vieren.

Babyshower High Tea

Wil je je vriendin verrassen met een onvergetelijke babyshower High Tea? Onze sfeervolle ruimtes bieden de perfecte setting voor een gezellige middag vol lekkernijen en mooie herinneringen. Geniet van heerlijke thee, zoete en hartige lekkernijen, en vier deze bijzondere gelegenheid te midden van je dierbaren. Onze ruimtes kunnen naar wens worden gedecoreerd en aangepast, zodat je babyshower helemaal aan jouw stijl voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jouw speciale plek voor dit bijzondere moment!

Eenvoudig te bereiken

For Friends bevindt zich centraal in het hart van het centrum van Lelystad en is gemakkelijk bereikbaar. Onze locatie ligt op slechts enkele minuten loopafstand van het treinstation en biedt handige (gratis) parkeergelegenheid in de nabijheid van ons pand.

Volledig verzorgd van A tot Z!

Bij For Friends vinden wij het belangrijk dat elk event een succes wordt. Zowel “voor” als “tijdens” het event zelf. Wij denken dan ook graag met je mee. Of je nu een volledig verzorgde catering wenst voor je evenement, alleen wat hapjes en drankjes. Wij regelen het graag voor je. We staan open voor alle ideeën en kijken ernaar uit om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we van elk event een groot succes.

Bekijk beschikbaarheid

Onze voordelen